MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Yeşilyurt MTAL

Mrt

Enerji Verimliliği Haftası nedeni ile düzenllediğimiz slogan yarışması sonuçlandı.

9-A sınıfından Samet DEMİR,  ENERJİ TASARRUFU GELECEĞİMİZİN IŞIĞIDIR sloganı ile 1. oldu. 2 ve 3. derecye layık slogan bulunmadı.

Samet DEMİR'e 1. lik ödülü olarak Okul Aile Birliğimiz tarafından  500 TL   , Okul Müdürümüz Fikret GÜLER tarafından verildi.

Mrt

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde "Geleceğin Burada Devletin Yanında" sloganıyla  düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine" öğretmen ve öğrencilerimiz ile katıldık.

Ock

Okulumuzda Enerji Verimliliği Haftası dolayısı ile  öğrencilerde ve toplumda , enerji verimliliğine dikkat çekmek ve katkı sunmak için slogan yarışması düzenlenecektir.

Ekm

Okulumuz 1989-1990 öğretim yılında Yeşilyurt Lisesi bünyesinde Dokuma, Boya-Apre, İplik Bölümleri ile Endüstri Meslek Lisesi olarak eğitim-öğretime başlamıştır.